tisdag 11 juni 2013

Måsjogg

Började morgonen med 30 minuter lugn jogg. Idag var benen sega som kola och det var först i slutet av joggen som det började kännas bekvämt att springa. Har planerat in ett pass till ikväll så förhoppningsvis kickade blodcirkulationen igång nu så kanske det känns lättare senare idag. 


Idag var också första gången för i sommar som jag blev attackerad av en mås. Vet inte vad det är med Vasas måsar men de är ju helt galna? Sprang förbi biblioteket idag och det var nog sista gången på ett bra tag.  Som tur hade jag keps på mig för måsen var bara några centimeter från mitt huvud... Usch!! Jag behöver kanske inte säga att den kilometern som gick förbi biblioteket blev min snabbaste? 

7 kommentarer:

 1. Fyy, skäri måsan ji å agressiva, mitt in i byn.. förstar int, borde int kräken va vana med folk?? e gar int ti far på måronjogg/sen kvällsjogg, tå blir e no oplanerade intervaller ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gar e betär på dan? Stadsmåsan verkar va aggressiv dygne runt :D

   Radera
  2. Ja för tå ji e så mytji folk/bilar som rör se så di kan int attacker all. Men man e så utsatt på mårnan tå man e ut på länk, e finns som int så mang ar ti sikt på tå ;)

   Radera
 2. Jag har också blivit attackerad just vid stadsbiblioteket! Helt hemska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch, ner vi strandpromenaden e di å helt galen :/

   Radera
 3. De har ungar - och vaktar dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det förstår jag men jag tycker att måsarna i stan borde vara vana vid att människor rör sig i närheten...

   Radera