torsdag 2 maj 2013

Ordentlig återhämtning

Jag börjar äntligen känna mig friskare igen, inget halsont mera men en rinnande näsa och lite hosta. Vågade mig ut på en lugn morgonpromenad när jag vaknade idag och det var så skönt att få röra på sig lite. Löpningen måste jag nog ännu vänta med åtminstone tills imorgon och det är så frustrerande. Det är först när jag inte får springa som jag märker hur beroende jag är av löpningen! Börjar dessutom bli lite stressad över att inte få komma igång med slutspurten inför Stocholm Marathon. Men. Jag försöker se detta som en super återhämtning efter lördagen istället. Fem dagar helvila är ganska ovanligt och dessutom var jag på 50 minuter djupmassage för benen idag. Efter det här bara måste jag ju komma tillbaka med riktigt pigga ben!?

Väntar på att få komma in till massören

Massagen fick jag som vanligt hos världens bästa massör Tiina på LadyLine här i stan. Det är guld värt med någon som vågar ta i och dessutom får jag alltid en extra påminnelse om att stretcha när jag går till massören. Idag var det speciellt vaderna som var spända som fiolsträngar så det blir lite extra stretch och foamroller-kärlek till dem nu för att undvika skador. 


2 kommentarer:

  1. nå voj äh! hoppas du nu sen blir ordentligt frisk! har själv en lätt vecka bakom mig inför HCR och börjar bli rätt så rastlös jag med. undrar hur det går veckorna inför maraton då det är flera dagar vila..? får plocka fram ett 1000-bitarspussel för att inte gå in i väggen ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tror nog jag får göra det samma! Synd bara att jag har en hund som tuggar i sig pusselbitar ;)

      Radera