fredag 3 maj 2013

Härliga fredag!


Kom ut lite före kl.6 idag och möttes av det här, solen!! Var visserligen så pirrig över att få springa igen att det skulle ha fått regna spikar utan att det skulle ha stört men det är ändå extra underbart med solsken. 

Sprang några hundra meter och sen möttes jag av Cessi! Underbart det med!

Vi sprang tillsammans 30 minuter i lugn takt och det kändes nog att jag varit sjuk så intervallpass och sånt får vänta någon dag ännu.

Kom hem och fixade bananvåfflor, idag med varma jordgubbar och en klick kvarg. Super gott men tyvärr hålls jag inte mätt lika länge som om jag äter gröt. Klockan är 10 nu och jag är hungrig redan. Typiskt! 

4 kommentarer:

 1. Fick också ont i halsen :/
  De första dagarna efter halvan var bra men nu efter wappen har segheten bytts ut mot en kaktus i halsen. Hoppas det går om fort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch då! Hörde om en annan som också blev förkyld efter lördagen så kanske det berodde på vädret i kombination med den stora ansträngningen? Krya på dig

   Radera
  2. Ja, jag tror det var på grund av regnskurarna och så kunde jag inte duscha direkt efteråt heller för hade glömt ombytesbyxorna hemma. Hoppas det går om fort, är ändå inte död utan riktigt pigg och kry, men hellre safe than sorry. Kul att du är på banan igen :)

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera