måndag 20 maj 2013

Helgen

Hemma i Vasa igen efter en riktig familjehelg i Helsingfors.


Tidigt på lördag morgon tågade vi ner till Helsingfors för att fira mammas födelsedag lite i förskott. Hela familjen (mamma, pappa, brorsan + fru, andra brorsan + flickvän, syrran och moster och hennes man) var på plats och det var det bästa med hela helgen! Vi åt gott, gick på musikal och bara njöt. 


Igår fortsatte vi mini-semestern med Högholmen (ja, zoo är hur kul som helst fast man är vuxen!) och Helsingfors bjöd på underbart sommarväder! 


Och idag måndag är mammas riktiga födelsedag. Grattis på födelsedagen finaste mamma! 

Tränade inte alls i helgen och det kändes lite konstigt att inte packa ner löpskorna i resväskan. Minns inte när jag senast skulle ha varit på resa och inte sprungit.

Men mycket marathonprat blev det fast jag inte tränade. Både brorsan och pappa ska också till Stockholm så naturligtvis är löpning det största samtalsämnet för oss just nu. Speciellt eftersom jag och Staffan har nästan samma mål tidsmässigt! Återkommer senare idag med hur jag har tänkt träna de kommande två veckorna, bara 11 dagar kvar nu!1 kommentar:

 1. Kul med familytime :)
  ska ge mina kommentarer angående Ab Ripper X!

  - Tungt! Körde allt i ett set (utan pauser). Tyckte övningarna var lätta, det var dock en jag inte riktigt fick grepp om utan körde fällkniven istället (ville inte pausa videon och kolla noggrannare för ville göra det oavbrutet).

  - Då det var 3minuter kvar var jag beredd att ge upp :D Men det gick fort och har känts av idag (har alltid träningsvärk 2 dagar efteråt).

  - Annars var det lite fjantigt med det där amerikanska "you hate it, YOU LOVE IT", "Bringt it" och allt det där tjafset :D men riktigt roligt hehe och kunde inte låta bli att le åt instruktörens uttryck. Ska definitivt köra det här programmet 1ggr/vecka

  SvaraRadera