tisdag 23 april 2013

På Språng 2013

Sommaren närmar sig och jag har fått äran att dra På Språng i Kvevlax även denna sommar! Jag och Michaela var ledare även förra sommaren men nu har Michaela tyvärr inte tid så jag kommer att dra gruppen själv.

Vi kommer att träffas varje onsdag med början 8.5.2013. Första gången träffas vi i Marthastugan i Kvevlax före lite info. Därefter bli det rolig löpning varje onsdag klockan 19!

Precis som förra året kommer jag att dra mest intervallpass (har massor av idéer som jag väntar på att få genomföra!) och passen kommer att anpassas så att alla, både nybörjare och mer vana löpare blir ordentligt utmanade samtidigt som vi har roligt. Få saker är så motiverande som att springa i grupp så hoppas vi blir många! 

En suddig bild från ett backpass med På Språng gänget från förra sommaren

Det kommer snart upp mera info på På Språngs Facebook-sida och på Folkhälsans hemsida men jag ville lägga ut lite förhandsinfo redan nu. Är riktigt taggad att få dra igång igen!

8 kommentarer:

  1. Hej! Betalade en tröja förra terminen men blev lite oaktiv sen då vi flyttade till Bergö över sommaren... stod på FB-sidan att man skulle kontakta Anki om man ännu inte fått sin tröja men jag vet tyvärr inte vem det är och stod ingen kontaktinfo heller tror jag. Om du vill kan du ju meddela henne att jag inte fått min tröja :)

    Skulle gärna delta iår men är gravid så får nog stå över detta år =)

    h. Theresa Åkerback

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grattis till graviditeten! :) Ska absolut meddela Anki om din tröja!

      Radera
  2. Oj vad roligt, jag kunde ju inte delta ifjol, men nu ser det ju faktiskt ut att passa för mig. Men alltså kan man verkligen vara med om man är jättenybörjare och inte alls orkar springa länge (ännu)? :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jätte kul om du kommer med Sara! Och jo, nybörjare kan nog också vara med! Det blir att varva löpning och gång isf och på intervaller till exempel springer vi av och an så att alla kan springa i egen takt :)

      Radera
  3. Jag kommer ihåg somrarna då jag o Ingela var med i På Språng. Vi var båda nya löpare som hade hela världen framför oss. Det var just i början då Anki och Rose höll i trådarna. Ett bra sätt att samla löparsugna damer och träna tillsamman. Det blir roligare så, och vi har båda fortsatt med löpningen efteråt :)

    Hoppas ni får en fin sommar med härliga träningspass!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! Och det är ju så underbart när man precis har börjat springa och märker framsteg för varje dag typ :)

      Radera
  4. Ser fram emot På Sprången.
    Sabina

    SvaraRadera