torsdag 14 mars 2013

Stockholm Marathon


Bokat och klart  

Som ni alla säkert vid det här laget redan vet så är ett mål denna säsong Stockholm Marathon 1.6.2013. Igår bokade vi med pappa flygbiljetterna så nu är allt fixat! Hotell, flyg och så startplatsen förstås. Vi åker dit på fredagen, marathonet går på lördagen och så flyger vi hem igen sent på söndag kväll. Skönt att ha en dag att hänga i Stcokholm efter att ha sprungit! 

Nu är det bara att vänta på att springa då. Det är faktiskt bara 79 dagar kvar enligt hemsidan och det låter som ingenting i mina öron. Så kul! Ser framemot att få springa i Stockholm eftersom jag har hört mycket gott om loppet. Tidsmässigt sett så har jag bestämt mig för att i Stockholm är huvudmålet att förbättra mitt rekord, alltså springa snabbare än 3h29min. Sen i Berlin  till hösten, på världens snabbaste marathonbana, ja då ska det gå på under 3h20min. 
4 kommentarer:

 1. Vah? Jag trodde sprang du inte det förra året?

  Nå, du/ni ska nog en helt vedervärdigt, förbannat, sju-helvets, alla-världens-makter-emot-er otur om ni får samma väder som förra året. +4C, galen vind och regn. Julafton var varmare hörde jag... Du har kanske sett bilderna?
  http://www.stockholmmarathon.se/start/content.cfm?Sec_ID=3717&Rac_ID=245&Lan_ID=1

  Det är nästan så man borde springa det en gång till eftersom jag inte såg ett skvatt av hela stockholm under loppet. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sprang jubileumsmaran som var i juli. Så det vara annan bana och MYCKET varmare :)

   Radera
 2. oj, berlin! månne det är fullt där ren... när springs det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 29.9.2013 :) Jo loppet är nog fullt men via en researrangör kan man få tag i biljetter! Jag sprang i Berlin 2011 och det var ett underbart marathon så det kan rekommenderas!

   Radera