onsdag 20 mars 2013

Löpning före frukost

Efter en natt av massor av mardrömmar vaknade jag upp med lite dålig feelis. Hade ingen lust alls att stiga upp och det kändes som om det skulle bli en tråk-dag. Bara på grund av lite mardrömmar! 


Men morgonlöpningen svängde på det hela!Sprang 9 kilometer i 05:02min/km tempo och fick sen äta mitt favoritmål, frukost, och dricka en kaffekopp. Kände mig som en ny människa efteråt och är helt övertygad om att det kommer att bli en bra dag. Tänk vad lite löpning kan göra för humöret!

2 kommentarer:

 1. Klart e blir en bra da tå du får träff me :D

  SvaraRadera
 2. Hej Heidi!
  Så intressant! Jag kan inte tyda drömmar och vet inte i övrigt heller just nånting om dem. Och inte vet jag om det här gäller för dig eller nån annan heller, men så här är det för mig:

  Mina drömmar speglar mitt allmäntillstånd. Ju bättre skick jag är i, desto vackrare drömmar. Ju sämre skick jag är i, desto ondare drömmar. Det är sällan jag är sjuk, men jag märker tydligt att om jag har tränat och/eller tävlat mycket och börjar bli lite väl trött, så blir drömmarna obehagligare. Riktiga mardrömmar har jag väl inte haft så många av. Men i 9-10 års åldern, då jag i nån sjukdom låg i nästan 40 graders feber hade jag riktigt otäck mardröm.

  Ja, det här behöver ju inte gälla för dig. Men skulle du ha nån mardröm i natt igen, så skulle jag i alla fall råda dig att unna dig några lättare dagar.

  Mvh
  Rune Paro

  SvaraRadera