torsdag 21 mars 2013

Oplanerad sällskapsrunda
For som vanligt iväg på en morgonrunda där lite efter kl.6. Det var bara jag och Candy och jag hade knappat vaknat ännu. Efter 4 kilometer blev jag tvungen att stanna vid ett rödljus och plötsligt såg jag en bekant löpstil.


Det var Johanna! Vi beslöt oss för att springa resten av vägen tillsammans och det var riktigt roligt med sällskap. Vi har inte sprungit tillsammans på flera veckor och senast igår tänkte jag på att det skulle vara dags för en gemensam runda. 


Något av det första vi sa till varandra var hur trötta vi var men ändå ökade vi obemärkt tempot hela tiden så dagens pass blev ett progressivt pass för min del då de sista kilometerna gick i marathontempo. Bra morgonpass och kul med sällskap!

2 kommentarer:

 1. Hejsan! Som en så erfaren löpare som du verkar vara, undra ja ifall du sku kun tips om hu man ska böri få motivationen att springa igen och hurudana mål ska man sätta?
  I höstas kunde jag springa 20km galant, men led utav knäskada och var tvungen att operera benet i december. Det var allt annat än trevligt! Led av en massa ångest känslor när jag inte kunde träna som vanligt i över 2månader (fick nån form av följskada och inflammation i knäet).
  Nu under marsmånad har jag äntligen kunnat börja ge mig ut på lite längre löprundor och belasta knäet mer och mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svarar i ett inlägg åt dig senare idag/imorgon! :)

   Radera