måndag 4 februari 2013

En dagensDagens grönis: Grönt te, avokado, broccoli, selleri, ingerfära, gurka, spirulina och pumpafrön

Det blir som sagt mycket grönt just, har som mål att dricka en grönis/dag i en veckas tid och se hur jag mår i kroppen. Slukar all info jag hittar om gröna smoothies och det sägs att de är väldigt näringsrika, lättsmälta, minskar sug på processerad mat, ökar förbränningen, bra för immunförsvaret och så vidare. Nu kanske inte allt stämmer men stämmer ens hälften så är det ju fantastiskt! Och mera grönsaker kan ju aldrig vara fel. 

Testar olika ingredienser och skriver förstås om det här på bloggen! 

8 kommentarer:

 1. Jag försöker också dricka en grön om dagen! Massa nyttigheter för kroppen! :)

  SvaraRadera
 2. Underbart! Jag borde ta exempel utav dig för att få den här kroppen tillbaka på banan igen. Inspiration till gröna smoothies mottages gärna! :)

  SvaraRadera
 3. Låter perfekt. Brukar själv också laga smoothies av grönsaker och frön för att få en snabb hälsobomb innan jag far på jobb :-) Skriv gärna tips på hurdana kombinationer du brukar göra. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska absolut skriva upp mina kombinationer. Kram på dig!

   Radera
 4. Hej!Det där låter bra. Jag vet inte om det behövs, men ett litet tips ifall om: Om du nån gång skulle tycka att du börjar känna dig kraftlös (fast det verkar ju inte så) eller "tom i magen" av en sån där grönis, så beror det på att den är så basisk och då skulle det hjälpa att blanda i nånting syrabildande. Jag brukar blanda i speltmjöl och lite havrekli i det syftet.

  Rune Paro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Rune! Och tack för tipset! Har inte märkt av något sådant ännu men gör jag det så ska jag komma ihåg din kommentar!

   Radera