torsdag 1 november 2012

Hej November!

Inledde november med ett lite snabbare morgonpass, 10kilometer i 04:57min/km fart och det kändes helt ok. Första kilometerna gick åt att försöka få Candy med på noterna, hon verkade mest av allt sugen på att vända hemåt och somna om igen. Men efter en stund blev också hon sitt vanliga energiska jag och vi kunde öka takten. Var så upptagen med att hålla koll på farten och min löpteknik att tiden gick snabbt idag. Glömde till och med att lägga på iPoden som jag hade i öronen. Eftersom det är en ny månad nu så är det också dags att summera oktober. Nedan ser ni ett diagram över min träning och eeh, ja det har inte blivit så mycket annat än löpning. 13% innebär bara tre pass styrketräning och det är ju inte helst ett pass/vecka! Och BodyBalance lyser med sin frånvaro... November träningsmål får absolut bli mera styrketräning och mera BodyBalance!


Oktober i löpsiffror:
Kilometer: 238,14km 
Snitthastighet: 05:15min/km

Har ni några mål för november, träningsmässigt eller andra mål?

5 kommentarer:

 1. Imponerad mängd km! själv har jag..... hrkl 60 km löpning, resten är en salig blandning av rullskidning styrka Kickboxning mm. Kanske jag borde börja specifiera istället för att flumma runt?

  Mitt mål är att komma ut ur min gosiga lufsbubbla, under nov-dec skall jag försöka få upp farten på milen, under 55 min

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heja dig! Är säker på att du kan komma under 55min! :)

   Ja det är svårt det där, för mig blir det antingen eller, antingen för mycket alternativ träning(och flum) eller så som nu: nästan bara löpning. Borde hitta ett strukturerat schema med både löpning, styrka och nån typ av uppmjukande träning :)

   Radera
 2. Det där söker jag också efter. Men varationen funkar också bra (för mig) bara veckorna innehåller åtminstone 1 distanspass + en intervallträning. Sen är det lite fritt... Men har faktiskt knåpat ihop ett ben och övrekroppsstyrkepass åt mig själv nu som jag ska försöka köra 2ggr i veckan. Får se hur det går!

  Bodybalancen skulle jag aldrig byta ut :) Urskönt, om jag inte hiner på på BB funkar fitnesspilates lika bra fastän den är mycket tuffare träningsmässigt. Snart kommer väl nya bodybalanceprogrammet, yes!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag gjorde en exakt likadan utvärdering av min träning i oktober :) Mer styrka och yoga/pilates/stretch, tack! Men dock endast 85 km löpning, har en bit kvar till dina över 200 km ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra med utvärdering så ser man svart på vitt vad man har gjort :)

   Ja, kanske november kan bli månaden när jag får uppmjukat mina stela ben :)

   Radera