tisdag 18 september 2012

På tunga ben

Vet inte om det var gårdagens spinningpass som satt kvar i benen, eller om det börjar vara dags för en vilodag, eller om det berodde på den tidiga väckningen (en tid sen jag sprang kl.6 på morgonen) eller om det bara var en sån dag idag men idag var löpningen bara jobbig.
Kom aldrig in i mitt vanliga flow där löpningen flyter av sig själv utan istället fick jag kämpa för varje kilometer. T.o.m Candy som vanligtvis har massor med energi sprang idag en meter bakom mig och såg ut som om hon bara ville hem. Tempot var det inget fel på, 05:11min/km, men det fanns ingen njutning överhuvudtaget och ingenting kom gratis. 

När jag sprang förbi lägenheten efter 9kilometer så vann tröttheten, normalt sett skulle jag nog ha sprungit en extra runda för att få jämna 10kilometer men idag fanns det inte en chans! 1kilometer till kändes som ett marathon. En dusch och frukost lockade mycket mera. Utsikten var fin idag. Alltid något. 


4 kommentarer:

 1. Du är helt otroligt grym så kom ihåg att vara snäll med kroppen ibland :) Är avundsjuk på ditt snabba fart och din ork! Du är tuff!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, va snäll du e. Fick dock ta en snabb powernap på eftermiddagen för att orka vara vaken på teatern på kvällen :)

   Radera
 2. Va e såde vindstilla klockon 6? Halv 8 va e int alls lika nå mer...

  SvaraRadera