onsdag 19 september 2012

Vila, vila, vila. Den viktiga vilan

Michaela skrev igår om ofrivilliga vilodagar och om att vila från träningen med gott samvete. Jag känner igen mig mycket i hennes tankar även om jag vet hur viktig vilan är. 

Idag är det dock en "bra" vilodag, kroppen är trött efter flera dagars träning och dagen är fullspäckad med program. Skola, plugg, skola igen, födelsedagsmiddag på Strampen och kanske WBN håller mig sysselsatt idag. Det värsta är dagar när jag planerat in vila och sen inte har något annat att göra. Börjar klättra på väggarna och vill dra ut på en löprunda direkt sådana dagar.

Vissa är nöjda när matte är hemma och fixar skoluppgifter


7 kommentarer:

 1. Samma tankegångar här. När jag vilar vill jag gärna ha fullt upp med något annat!

  Simmar gör jag ca 2-3 gånger i veckan. Just nu brukar passen vara kring 1h. I somras innan IM blev det lite längre pass för att mer ligga och nöta distans! :)

  SvaraRadera
 2. Jag har också ofrivillig vila i form av flunsa. Asså argh vad jag känner mig 'otränad'! Så har jag dessutom fullt upp på veckoslutet (för jag SKA vara frisk då, jag SKA!), så det blir knappast nåt i träningsväg då heller. Det blir EN VECKA av vila. Urrrk.

  Har du blivit blondare i håret, förresten? Snyggt som bara den! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick också nån typ av flunssa och vilade fem hela dagar! Men måste erkänna att det var ganska skönt... :)

   Jag har blivit både blondare och mörkare för nån vecka sen, vi lade i både superblonda slingor och mörka så hur färgen ser ut beror lite på ljuset :)

   Radera
 3. Jag måste också ha vilo dagen full med program annars blir jag tokig ;-)

  SvaraRadera
 4. Känner igen mig... min kropp säger dock just nu att jag kan köra på medan jag huvudet säger att jag ska ta det lugnt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att lyssna på huvudet ibland också. Och kroppen ibland.. Svårt det där!

   Radera