måndag 20 augusti 2012

Oplanerat är bäst

Skickade ett meddelande på Cessi på eftermiddagen för att få träningssällskap tills ikväll. Cessi skulle ut och cykla så cykling fick det bli! Min fina Cannondale har fått stå i hallen alltför länge. 

Jag trodde vi skulle cykla typ 40 kilometer så jag tog inte med nån annan energi än en vattenflaska, vilket visade vara ett litet misstag. 

'
Nu far vi!

Cessi hade planerat en mycket längre runda än vad jag trott och vi cyklade iväg mot Maxmo. Hade motvind första 35kilometerna men vi drog 2kilometer var hela tiden och tiden gick snabbt. Dock blev jag jätte hungrig, mitt mellanmål som jag åt några timmar före vi for räckte inte långt. Det är konstigt hur mycket mer "tom" jag blir av cykling än av löpning. 


Drog en snygg vurpa i Maxmo när Cessi talade i telefon. Vi stod stilla och jag hade knäppt löst bara en fot. Glömde bort att andra fortfarande var fast, flyttade över tyngden och plötsligt låg jag på marken!Efter 50kilometer var vi i Vörå och stannade vid S-Market. Var vrålhungrig och i brist på annat blev det en PRO-feel proteindryck och en halv cashewbar, inte vad jag skulle äta i vanliga fall kanske men nu funkade det fint. 


Efter mat- och pisspaus fortsatte vi hemåt, körde på med samma 2kilometer-taktik och njöt av hur fint det var längs vägarna. Obligatorisk fotopaus. 

Blev lite trött på alla backar i slutet och var nog ganska glad när vi kom in till stan igen. 86kilometer och över 3h träning fick vi ihop och förutom att det skulle ha varit bra med en flaska sportdryck så var det en super kväll!
6 kommentarer:

 1. Åh härligt med cykling :) Bra jobbat, fina mil!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo det var skönt att äntligen komma ut med cykeln :)

   Radera
 2. Svar
  1. Som tur är det lättare på en landsvägscykel än med en vanlig cykel :)

   Radera
 3. You crazy person! Åttisex kilsa! :O
  Jag undrar; blir ens rumpa van vid cykelsadeln, eller är det bara min stjärt som inte tål den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min rumpa har inte vant sig tyvärr... Jag cyklar alltid med dubbla stopping men blir nog ändå öm. Antar att det beror på sadeln, jag borde byta till nån som passar mig bättre men jag är alltför lat! :)

   Radera