torsdag 30 augusti 2012

Nu är de här

Tävlingsnerverna! Är så nervös att jag knappt får något gjort, förstår inte varför jag blir så här före varje tävling? Försökte lugna mig med en långpromenad före frukost men just nu är min hjärna bara ett virrvarr av alla tankar. Tänk om det skiter sig? Tänk om det går jätte bra? Tänk om jag går in i väggen? Tänk om jag tränat för lite? Tänk om jag tränat för mycket? Tänk om jag blir uttråkad? Jag tänker aldrig springa en tävling igen. Jag börjar med cykling istället. Jag ska springa mera. Jag ska springa New York marathon. Jag ska springa ultra. Jag ska, jag ska inte, tänk om... Jobbigt med alla dessa tankar då jag vet att jag inte kan göra annat än springa så bra som jag kan. Och jag vet att ett marathonresultat inte är hela världen. Eller vet jag?


6 kommentarer:

 1. Det kommer säkert att gå Jätte bra!!
  Jag håller tummarna och heijjar tyst för mig själv medan jag springer runt med hundarna i Laihela skogarna..

  SvaraRadera
 2. Det går 100% säkert bra för dej. Här är en som är nervig för Vasa halvan, är maggen i skick, avvaktar ännu, följer med vädret...
  Sabina

  SvaraRadera
 3. Du har ju tränat väldigt bra. Och du har ju lyckats bra i de tävlingar du sprungit hittills. Så jag tycker inte det verkar finnas nån risk att det ska gå dåligt nu heller. Ladda ordentligt med mat och dryck. Starta inte för hårt. Det är nu de saker jag brukar koncentrera mig på i första hand.

  Rune Paro

  SvaraRadera
 4. Det kommer att gå bra! Det kommer att gå fantastiskt bra! Du kan det där! Du har det i dig! Låt kroppen bestämma och följ bara efter! Du kommer att göra rekord! Det vet jag!

  SvaraRadera
 5. Jag håller med Michaela där, DET KOMMER GÅ BRA HEIDI!! Du vet att jag hejar på dig. Du vännen, kom ihåg att BARA tänka POSITIVA TANKAR den sista dagen innan loppet. Det kommer gå bra. Du kommer lyckas. Benen kommer kännas lätta. Humöret kommer vara på topp. Musiken kommer ge dig energi. Och så vidare och så vidare. Om jag bara har tid kommer jag och hejar! :) Stora kramar! <3

  SvaraRadera
 6. TACK för alla peppande kommentarer! Ska komma ihåg er när jag springer imorgon :)

  SvaraRadera