måndag 1 juli 2013

Tack och hej


Idag när jag sprang en helt vanlig morgonrunda på 10 kilometer med Candy som sällskap så beslöt jag mig för att sluta skriva blogg. Har funderat av och an en tid nu och kommer varje gång fram till samma beslut. Har ingen lust att skriva helt enkelt. Tid har jag ovanligt mycket av och energi till att springa har jag också i överflöd men lusten till bloggen saknas. 

Så tack för mig och hoppas vi ses i löpspåret! 

15 kommentarer:

 1. Jag såg er på Brändöbron :) Tack för denna tid av inspirerande rolig läsning.

  SvaraRadera
 2. nejmen va? jag förstår att du inte orkar skriva varje dag (du har faktiskt uppdaterat din blogg väldigt flitigt), men jättesynd om du tänker sluta helt. Det har varit skoj att följa med hur din träning går, du är verkligen inspirerande!
  om ditt beslut är slutgiltigt så önskar jag dig mycket springglädje o lycka till! du kommer att klara 3:20 galant!

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt då, men bloggen skall ju inte kænnas som något tvång. Du har iaf varit en stor inspirationskælla, en riktigt tuff brud som tagit stora steg framåt. Lycka till i framtiden och om du kommer till Norge nåt tag så kanske vi støter på varandra :D :) (Norge e ju sååå litet.. hehe).

  SvaraRadera
 4. Det ska vara roligt att blogga, det är ju hela ide´n med det. Förstår dig bra, även om jag kommer att sakna dig mycket...

  Men du fortsätter att finnas på instagram? Och du, om du kommer ner till huvudstaden och har tid över så hör av dig till mig. Sku vara så roligt att träffas och springa tillsammans :-) Ha en riktigt skön sommar!

  SvaraRadera
 5. Hei,
  Olen ollut sinun blogin lukijasi jo pitkään ja kovasti tykännyt lukea juoksuharrastuksestasi. Harmi, että lopetat, mutta ehkäpä inspiraatio bloggamiseen löytyy myöhemmin uudestaan :)
  Töihin ajellessani maanantaina tulin tosi iloiseksi kun bongasin sinut ja Candyn juoksemassa keskustassa. Hyvältä näytti meno kummallakin.
  Kaikkea hyvää sinulle, tsemppiä treeneihin ja kisoihin sekä Candylle rapsutukset!

  t. Kati

  SvaraRadera
 6. Tråkigt att du slutar men bloggandet skall vara roligt och inget tvång. Det har varit jätte inspirerande att få följa din träning och dina framsteg. Lycka till även i fortsättningen!
  Tack för alla intressanta inlägg! Tanja

  SvaraRadera
 7. Lycka till med löpningen o tack för att du delat med dig av din träning! Förstår dig om du vill sluta blogga. Kram

  SvaraRadera
 8. Oj nej, det var verkligen synd! Har med stort intresse följt din blogg och det känns verkligen som att "blogglöparvärlden" blev mycket fattigare nu. Lycka till med ditt tränande och tävlande i fortsättningen och tack så mycket för all inspirerande läsning!

  SvaraRadera
 9. Jag hittade ju till din blogg ganska sent. Har dagligen läst din blogg och dina inspirerande inlägg om löpning mm. Lycka till och ha d så gött ! /Hanna

  SvaraRadera
 10. Nej... Men visst jag förstår dig! Funderar själv i samma banor från och till. Och det är ju inte svårare än så att du börjar blogga igen då du känner för det!

  SvaraRadera
 11. Äsch, vad tråkigt. Det här är bästa löparbloggen ju!

  SvaraRadera
 12. Nej va tråkigt! Men ibland blir det så, kanske lusten kommer tillbaka...det har iaf vart skoj att följa dig! :-)

  SvaraRadera
 13. Oj va tråkigt! :(
  Men man ska ju göra som man vill och mår bäst av! Vi stöter ju på varandra med jämna mellanrum så helt hejd(i)löst blir det ju inte ;).
  Ha det fint tills dess! :D

  SvaraRadera