lördag 29 juni 2013

Lördagslöpning

Idag steg jag upp ovanligt tidigt för att vara en lördag. Men vad gör man inte för att få springa? Idag ska vi nämligen ha födelsedagsfest åt mamma hela dagen så morgonlöpning var enda chansen till träning.

Candy var ju förstås med och fick se ett tåg så det var en lycklig hund jag sprang med. Det finns nämligen få saker som Candy tycker så mycket om som tåg som kör förbi. Helst skulle hon förstås jaga tåget också men idag nöjde vi oss med att stirra en stund. 


En timme löpning med fartökning i slutet blev dagens saldo och hälsenan kändes bara stel men tog inte sjukt så jag ska nog våga mig på en längre runda imorgon. Egentligen skulle denna vecka innehålla massor med löpning men lite beroende på hur lång jag springer imorgon kommer det att bli runt 50 kilometer totalt, inte helt som planerat alltså men så blir det ibland. 2 kommentarer:

  1. Var har du köpt löpbältet som du använder när du springer med Candy? Jag söker själv ett liknande, men de jag hittat hittills känns så stor och klumpiga...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det jag har nu är från MySports och av märket Squeezy. Jag tycker att de flesta energibälten som töjer funkar bra!

      Radera