måndag 13 maj 2013

Testing testing: Frozzypack

Fick för en tid sedan möjligheten att testa en Frozzypack från coolstuff.fi och idag har jag använt den för första gången. En Frozzypack är alltså en matlåda med ett kyllock som man lägger i frysen och som sedan ska hålla maten kall i ca. 7h. Eftersom jag just nu spenderar de flesta vardagar på biblioteket skrivandes på min gradu så är det väldigt praktiskt med en matlåda som håller maten kall. Till lunch har jag inte med egen mat eftersom det finns en studentrestaurang där maten kostar 2,60e men till eftermiddagen brukar jag alltid ha med kvarg med bär och rumsvarm kvarg (har alltså inte tillgång till kylskåp) är inte så där jätte gott kan jag berätta...

Mellanmål framför datorn: naturell kvarg och buskblåbär

Idag packade jag ner kvarg och bär lite för klockan 8 på morgonen och åt sedan mellanmålet lite efter kl.14 på eftermiddagen. Då hade Frozzypacken varit hela dagen i min väska men kvargen var sval och fräsch i alla fall! Mycket godare än den rumsvarma kvargen som jag är van att äta så hittills får Frozzypack väl godkänt! 

6 kommentarer:

 1. Hmm en sådan borde jag kanske investera i...
  Har redan en egen minitermos som får följa med till Trittan, äter också alltid lunchen vid Cotton Club men sen på eftermiddagen brukar man bli hungrig. Om jag inte har med eget kaffe & mellis går det lätt över 10€/dag i mat vid bibban. Dyrt (en kvarg kostar typ 3 ggr så mycket som den gör i butiken)...

  SvaraRadera
  Svar
  1. I know! Jag borde också ha med en termos för det går nog lite väl mycket pengar i te och kaffe! Som tur är ju lunchen billig iaf :)

   Radera
  2. Lät lite som Ove Sundberg tidigare men det är surt om man vill vara en flitig studerande och tvingas "betala" för det.

   Radera
  3. Hehe! Jag brukar också känna mig som Ove när jag tycker att det är dyrt att betala 4,60e för lunchen ibland när det är enda alternativet som är glutenfritt ;)

   Radera
 2. Vill själv köpa en sådan, har dock gett bort i present, har hört mkt gott om dessa! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också länge velat ha en och än så länge är jag mycket nöjd med den :)

   Radera