tisdag 5 mars 2013

Lite närmare måletDet är tur att löpningen inte hänger på sockorna för då skulle jag nog aldrig bli en riktigt duktig löpare. Det händer alltför ofta att jag springer i allt annat än löpvänliga sockor... Idag sprang jag i två olika sockor, båda vänsterfot och den blåa sockan är dessutom minst två nummer för stor. Men bra gick det ändå! 


Före löppasset gick jag på min sista föreläsning ever på Hanken! Två år på Hanken har gått sjukt fort och nu är jag ett steg närmare att bli färdig ekonomie magister. En ynka tent och en gradu och sen är det klart! 


Ett annat mål som känns närmare är sommarens löparmål. Har bra flow i träningen nu och även om toppformen ännu är en bit borta så känns det som om varje träningspass är en bit på vägen. Idag körde jag 10 kilometer fördelat på två intervallstegar. Först 5 kilometer i stegrande fart (05:02min/km - 04:44min/km - 04:32min/km - 04:26min/km - 04:20min/km) och sen direkt 5 kilometer i sjunkande tempo (04:29min/km - 04:33min/km - 04:40min/km - 04:43min/km - 04:51min/km). Klart!


3 kommentarer:

  1. Du imponerar med dina grymma löppass!!

    SvaraRadera
  2. Vitsi du har varit duktig med studierna, önskar jag kunde säga sak, men är inte riktigt ännu där :)

    SvaraRadera
  3. Shit vilket positivt inlägg, GRATTIS till sista föreläsningen! Vilken känsla det måste ha varit! :D

    SvaraRadera