lördag 2 februari 2013

Skoplaner

Det börjar vara dags för mig att uppdatera löparskorna inför sommaren och nu väntar jag som bäst på att leveransen från Adidas ska komma till jobbet så jag ska få lägga vantarna på lite nyheter. Har redan bestämt mig för ett par Adizero Aegis, den modellen har jag sen tidigare och jag har aldrig haft så bekväma skor så ett par nya är en självklarhet! 

Adidas Adizero Aegis 3

Sen blir det antingen ett par Adizero Boston eller ett par Adizero Adios. Har inte testat Boston på foten tidigare så bestämmer mig först när skorna har kommit och jag har fått testa båda. Just nu lutar det ändå åt Adios eftersom den är en lättare skor. 

Adidas Adizero Boston 3

eller 

Adidas Adizero Adios 22 kommentarer:

  1. Jag har ett par Adizero Adios2 och har ett lite tudelat förhållande till dom. Samtidigt som jag verkligen gillar dom och nästan alltid instinktivt väljer dom, så är dom riktigt hemska för mina fötter. Det är inte sällan dom ger mig en blodig tå eller skavad häl, men samtidigt har dom en jätte okomplicerad löpkänsla. Dom liksom tvingar mig att springa bättre än jag annars skulle göra. Och snygga är dom också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ajdå! Har aldrig fått skavsår, inte helst på marathon, av mina aegis så jag hoppas att adiosen ska funka lika bra.

      Radera