onsdag 9 januari 2013

Comeback

Nu är jag äntligen tillbaka i träninsgsskorna och i bloggvärlden! Min paus från båda blev lite längre än tänkt, skulle få börja träna efter nyår men efter fjuttiga 30minuter på löpband så blev jag totalt däckad i förkylning så vilan förlängdes och dit for också bloggmotivationen. 

Men idag har jag inlett årets träningssäsong på riktigt, visserligen försiktigt för att inte bli förkyld på nytt men jag har åtminstone sprungit. Utomhus! Efter att i princip ha legat på soffan sen mitten av december så var det helt fantastiskt att få frisk luft och träna igen!

En annan som inte har mått så bra av att inte få sin vanliga dos träning är Candy. I början efter operationen fick jag inte helst gå promenader så jag behöver kanske inte förklara att hon har haft överloppsenergi till max?

Det var en väldigt glad hund som kom springandes när jag klädde på mig springkläderna idag...

Ska vi springa?

På riktigt?

Jeee matte!!


Fick också sällskap av pappa (som dessutom startat en egen blogg) och jag vet inte hur många gånger han fick höra idag så länge vi sprang hur fint allt var och hur roligt det är att springa. Jag skulle gärna ha fortsatt resten av dan typ men det blev en passlig början på 7km (05:36min/km). 

ÄNTLIGEN!

18 kommentarer:

 1. Jeeeeeeeeeeeeeeeee, va roligt att du är tillbaka!! :) Haha, härlig energi du har! Idag verkar du vara lika glad som ett litet barn på julafton! Bra så! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får jag springa så är det julafton varje dag :D

   Radera
 2. Jag förstår känslan, vad skönt att äntligen kunna träna igen!! Candy är bara för härlig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Ofrivilliga träningspauser är så irriterande!

   Radera
 3. Svar
  1. Tack! Har saknat bloggen och er jag också :)

   Radera
 4. Så härliga domdär bilderna på Candy då hon tittar uppåt :D Man riktigt ser hur hon lyssnar och fattar att någå bra e på gång :D Vad härligt att kunna börja träna igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon svänger alltid huvudet från sida till sida när hon lyssnar riktigt ordentligt :D

   Radera
 5. va roligt att du är tillbaka! :)

  SvaraRadera
 6. Bildserien på Candy :D

  Hurra för din inledning av träningssäsong! (Min har dessvärre uteblivit ganska länge nu, men jag känner att det kittlar så där redigt under fötterna, det ska nog bli av nu. Friday's my lucky day!;))

  SvaraRadera
 7. Fint att du är tillbaka. :)
  Comeback är alltid skönt/roligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Motivationen är i alla fall på topp när man äntligen får träna igen :)

   Radera