söndag 9 december 2012

Avslutat veckans träning

Nu är det ett faktum. Jag har blivit en siffernörd på riktigt (Johanna skyller det lite på dig, hehe). For ut på en 4,5kilometer lång runda ikväll bara för att få ihop jämna 70kilometer denna vecka. Rundan fick samtidigt fungera som uppvärmning eftersom jag ändå skulle ner till källargymmet för att träna mage och rygg.

Saldot för denna vecka blev alltså 70km löpning, 2styrkepass på gymmet (+ kvällens korta bålpass), ett spinningpass och ett bodybalancepass. Känns som en bra vecka! Hur blev veckan för er?

11 kommentarer:

 1. Damn! Otroligt bra och mångsidigt. Får själv max 50km i veckan och ca 10h träningstid. Tycker det är rätt knepigt det där med att hitta en lämplig tränings frekvens och intensitet. Om jag höjer blir jag oftaft förkyld eller allmänt hängig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är knepigt! Ofta lämnar balancepasset bort för mig även om jag vet att det behövs.
   Förra vintern och våren låg jag också oftast på 40-50km/vecka och jag var nog orolig för att bli sjuk/skadad nu när jag har höjt veckomängden men hittills har det gått bra :) Viktigast är att lyssna på kroppen och vila när det behövs :)

   Radera
 2. Hehehe... He e 12.12.12 på onsda :D :D :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. 12km på måron, 12km mitt på dan å 12km på kvällen?

   Radera
  2. Oj vitsi va ja sku vila he! :D men känner enno åv halsin :( :( :(

   Radera
  3. Ja far. sjutiden på måron, sen eftermiddan å så ganska sent på kvällen. Så hör av dig om du kan kom på nån av di :)

   Radera
  4. Ja va på BodyBalance på moron, jobbar 10.45-14.10 (e hem i Vasa vi 15-tiden). Sku kanske kunn test ti spring, men isåfall tror ja ja måst ta e väldit lugnt.

   Radera
 3. Wau, vilken vecka!! Du är nog grym du! :)

  SvaraRadera