Köttfärsbiffar, zucchini-morotspasta och rödbetspuré
Jag är periodare när det gäller mat och efter att ha ätit mest kyckling/fisk en tid så är det supergott med kött igen. Dessa biffar smakade lika gott idag som igår och räcker ännu till matlådor.
Biffar: malet kött, ägg, lök, vitlök, kokosmjölk, svartpeppar, salt & kanel (ja, kanel i kött är hur gott som helst). Hacka lök och rör ihop alla ingredienser. Forma biffar/bullar/whatever och grädda i 200 grader ca. 20-30minuter.
Rödbetspuré: rödbetor, kokosmjölk, salt och peppar. Skär rödbetorna i mindre bitar och koka till de mjuknat. Mixa med lite kokosmjölk till önskad konsistens, smaka av med salt och peppar.
"Pasta": Jag gjorde det så enkelt som möjligt för mig själv och rev helt enkelt zucchini och morot och blandade med färsk spenat.
Jag är också jättemycket periodare när det gäller mat :)
SvaraRaderaJag kan äta vissa saker varje dag en månad eller två och sen mittiallt byta :)
RaderaÅh allt låter supergott!
SvaraRaderaDet var det :)
RaderaDet där ser grymt gott ut! Har så länge funderat fixa pasta på zucchini! Nu måste jag ta mig själv i kragen!
SvaraRaderaAtt koka zucchinin snabbt skulle också säkert vara en bra idé! :)
Radera