torsdag 25 oktober 2012

One down, one to go

Nu är en tent skriven och nu kan jag börja koncentrera mig helt fullt ut på nästa som kommer emot på lördag (vem kom på den dumma idén att ha tent på en lördag förresten?). Tror jag aldrig ha längtat så mycket efter slutet av tentveckan tidigare som jag gör nu! Dessutom får jag inte helst springa nu på ett par dagar eftersom jag tagit bort födelsemärken. Visst, det betyder mer tid till läsning men det gör också att min energinivå dras ner direkt. Blä.

Inte många positiva ord i detta inlägg men sötaste sällskapet har jag i alla fall när jag läser. Alltid något!

4 kommentarer:

 1. Vad pluggar du? Heja dig! Hade också tentor på lördagar först terminen då jag pluggade. Trist då man ju var trött typ hela dagen sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läser Strategisk marknadsföringsledning på ett universitet här i Finland. Tack för hejandet! :)

   Radera
 2. Hej!
  Jag försöker klura ut vem av er två som är mest uttråkad av tentläsandet. Hunden, heter on Cindy? ser i alla fall ut att ha lika tråkigt som vår frass Leo hade en gång då han var med oss och plockade vinbär.

  En vacker lördag i maj år 1975 skrev jag en tent i psykologi på Peffan. Då jag nån timme senare steg ut i solskenet tänkte jag att aldrig mera. Det har jag också hållit. Förutom en tent i skolförvaltning, som hade lämnat på slarv.

  Rune Paro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är nog svårt att säga vem av mig och Candy som var mest uttråkad för jag var nog väldigt led all tentläsning själv också!

   Jag borde heller inte ha många tenter kvar i Hanken så det tar sig sakta men säkert!

   Radera