torsdag 4 oktober 2012

Dagens träning

Planen för idag var egentligen ett löppass med Johanna direkt från morgonen, dvs. kl.06.00. Men idag prioriterade jag faktiskt sömnen före löpning. Tog istället "sovmorgon" till åtta och åt frukost i lugn och ro före jag for iväg till gymmet för ett överkroppspass (två gympass den här veckan, katching!). 

Först rygg, bröst, axlar och armar enligt ett schema som Robbe gjort åt mig och sen ännu mage på pilatesboll och olika plankor. Blev så pass trött i armarna att det var jobbigt att anteckna på föreläsningen i skolan sen...

Efter några timmar i skolan var det dags för träningspass nr.2; löpning med Johanna! Vi fick nu ta straffet för att ha sovit istället för att springa. På morgonen var vädret bra men nu öste regnet ner och vi fick ganska snabbt ge upp tanken på att undvika vattenpölarna som bildats och istället bara springa igenom där det var minst djupt. Men löpningen gick bra trots genomblöta skor och kläder och vi sprang 12,5kilometer på 65minuter. 

Sötisen var allt annat än ren efter en timme ute i regnet

4 kommentarer:

 1. Nåmen lilla lurvisen då :) Riktigt blöta tassar! :) Härligt med dubbel-pass!! Själv snörvlar jag och hostar men hoppas på mirakel-kurering över natten! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det luktade blöt hund om henne ganska länge igår :)

   Hoppas mirakel-kureringen lyckades! :)

   Radera
 2. Wow, beundränsvärt att du får in rena styrkepass i ditt veckoschema.

  Förut tränade jag 4pass styrka + 2 konditionspass per vecka. Nu blir bara kondition och rörlighet samt lite bålstabilitet. Det finns liksom inte plats för t.ex benpuntti, för träningsvärken gör så att man bara kan drömma om löpning de två följande dagarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog länge sen jag fått in rena styrkepass men nu under vintern tänkte jag försöka få in två/vecka :) Men märker jag att det påverkar min löpning negativt så slutar jag nog!

   Radera