onsdag 12 september 2012

Gräset är alltid grönare på andra sidan?

September är min "träna-vad-jag-vill-och-när-jag-vill-månad" före nästa års marathon träning drar igång i oktober och jag hade sett framemot att gå på gympass, spinna, cykla, simma, styrketräna och allt möjligt annat än löpning.

Men. Så är det ändå löpningen som lockar mest? Vill springa långpass, maxintervaller och tusingar. Och sköna morgonpass och supertidiga morgonpass i mörkret med Johanna... Just det som jag kommer att få göra hela vintern sen!! Känner jag mig själv rätt så sitter jag väl här i december sen och drömmer om spinning och bodyattack-pass flera gånger i veckan. 

Hursomhelst så blev gårdagens träning löpning, 16kilometer i 05:14min/km och vad skönt det var! Perfekt löparväder och jag kom snabbt in i ett bekvämt tempo och det kändes som om en kilometer inte helst hann börja innan garmin pipade igen (den piper alltså efter varje kilometer). Ibland funkar allt och då finns det inget bättre.  

Men ikväll blir det faktiskt lite annorlunda träning, nämligen Crossfit! Har aldrig testat crossfit tidigare så jag är nästan lite nervös. Fast nu blir det först lite löpning i barfotaskorna som dagens pass nr.1...5 kommentarer:

 1. Åh crossfit är grym träning! Kul och jobbigt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen grymt! Bästa jag tränat på länge! :)

   Radera
 2. Hej :) snälla skriv en recension på crossfit-passet sen, är grymt nyfiken! Och ett annat önskeinlägg, berätta om din Garmin pulsklocka och tips till en som snart ska köpa sin första pulsmätare och behöver hjälp på traven.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det kommer att bli fler än ett crossfit-inlägg! Det var jätteroligt!

   Kika in Johannas kommentar och länk här nedan så får du riktigt bra info om pulsklockor! och fråga bara om det är något mer du vill veta! :)

   Radera
 3. Ja så å lite på hede Crossfit-passe ikväll, men he känns int som he e nån bra idé då ja e trött i kroppen redan nu. Vet inte om ja håller på ti bli sjuk elä om ja bara int e återhämta.

  Ja ha förresten skrivi om pulsklockor här: http://curroergosum.ratata.fi/post/383578 (så behöver int du uppfinn hjule på nytt).

  SvaraRadera