fredag 28 september 2012

Återhämtande träning


Fanns inte en chans att jag skulle ha kunnat springa idag som jag hoppades, träningsvärken är alltför grym ännu. Istället fick jag traska iväg på ännu en morgonwalk för att få ihop en timmes morgonträning på utmaningens sista dag. Idag fick jag åtminstone sällskap så tiden gick lite fortare än igår. 


I ett försök till att mjuka upp benen cyklade jag sen till simhallen för första gången på väldigt länge. Tack vare att det var mitt på dagen så var det väldigt lite folk och jag fick ha en hel bana för mig själv och bara koncentrera mig på mitt eget simmande. Skönt!

Började med 500m bröstsim före jag gick över till crawl. Crawl är verkligen inte min starka sida och ska jag någongång göra en Ironman så kommer jag att få spendera många timmar i vattnet! Vill ju inte simma bröstsim hela tävlingen heller...

Idag försökte jag att tänka på de tekniktips jag fått av Eva men mest på att få in en bra rytm. Och det gick, 750meter crawl blev det och det är faktiskt längsta jag crawlat i ett sträck! Min teknik var antagligen inget att skryta över men det spelar ingen roll just nu, jag är bara glad att jag överhuvudtaget komma mig nån vart! Avslutade sen med ännu 250m bröstsim för att få ihop 1,5km simning och efter det och stretch i bastun så känns faktiskt benen lite piggare! 

4 kommentarer:

 1. Det där med att simma är svårt! Jag försökte lära mej crawl under sommaren eftersom jag drömmer om triathlon, men det gick inget vidare...;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jätte jätte svårt! Jag har nog en lång väg kvar före jag kan kalla mig simmare :D

   Radera
 2. Svar
  1. absolut, skönt att inte behöva väja för andra :)

   Radera