onsdag 1 augusti 2012

Augusti

Inledde augusti med ett gympass! Har ju inte precis varit en flitig gymbesökare under våren och sommaren men detta var faktiskt mitt andra gymbesök denna vecka. I måndags blev det ett benpass och idag stod armar och mage på tur. 

Vasa kl.06.30

Ska jobba från klockan 10 så det blev ett tidigt pass idag direkt när gymmet öppnade. 35minuter styrketräning för ben och mage och sen dusch och 20minuter i infraröda bastun. Var hemma före 8 så hann ändå äta frukost i lugn och ro och gosa med Candy. Perfekt!



Tränade i mitt nya neongula linne från Nike idag. Föll direkt för färgen när jag såg toppen och nu när jag prövat det kan jag konstatera att detta är den bekvämaste toppen som jag någonsin ägt! Den är gjord av ett stadigare material än de andra Nike-toppar jag prövat och är dessutom lite längre. Ofta så har jag problem med att linnen åker upp men tack vare att det är så stadigt material så kryper den här toppen inte upp! Finns en viss risk att jag kommer att komma hem med en likadan topp men i annan färg från jobbet idag...

6 kommentarer:

  1. snärtit linne :)jag sku behöv fler såna, kanske jag kommer in nån dag och handlar linnen och tossor ;)

    SvaraRadera
  2. Snyggt linne!! Vad härligt det lät det där, att vara hemma före klockan 8 och hunnit med så mycket! :)

    SvaraRadera
  3. Heidi, den där toppen kommer jag in och provar under helgen! ;) KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Igår när jag for hem fanns det bara en kvar...
      Men i svart finns den :)

      Radera