söndag 1 juli 2012

En söndag

Paddlade genom en mysig passage

Började dagen med brunch på Jessicas villa (sov där inatt) och sen for jag och Cessi iväg på en paddeltur. Hade planerat en tur på cirka två timmar men så tappade vi bort oss (tror inte att det förvånar någon) och turen blev plötsligt tre timmar istället. Egentligen gjorde det inte så mycket att vi tappade bort oss, fick nämligen se riktigt fina ställen under vår tur. Till slut hittade vi tillbaka med hjälp av telefonens gps men före det hann jag bli riktigt trött i armar och axlar, speciellt eftersom vi hade rak motvind sista biten. 

När vi kom tillbaka till stan var det dags för ett träningspass till; nämligen cykling! Cessi skulle ut till stallet och jag följde med. Igen hade vi motvind och jag var tacksam över att Cessi drog i princip hela vägen för här hade jag plötsligt noll motivation till cykling. Längtade bara efter att komma fram och som tur var är det bara ca.18kilometer en väg.

Framme vid stallet!

Så länge Cessi red for jag ut på nästa grej: nämligen löpning! Trodde benen skulle kännas tunga efter cyklingen även om det var en kort bit men det var precis tvärtom! Sprang 10kilometer i 05:16min/km och gjorde till och med glädjeskutt nu och då för att det var så kul. Älskade löpning!

Sen var det bara hemresan kvar. Hoppade upp på cyklarna igen och tänkte ta det lite lugnare men nu hade vi lite bättre vind och det gör så stor skillnad! Nu var det riktigt roligt att cykla och hemvägen gick mycket snabbare. Märkte ändå att energin började ta slut, benen orkade trampa men hjärnan orkade inte tänka. 

Dagens sista foto. 

2 kommentarer:

  1. Vilken mångsidig träningsdag!! Härligt! Älskar också löpning, måste ge upp min löpning lite grann nu under kommande månad då min skola tar så mycket tid och jag måste vara på gymmet rätt så ofta för att träna styrka och teknik. Satsar på morgonlänk nästan varje morgon istället så jag inte helt måste ge upp min älskling ;) Fick väldig lust att fara och paddla nu. Så fint och inspirerande inlägg :) Kram

    SvaraRadera
  2. Det var en riktigt underbar dag!
    Din utbildning låter jätte intressant så det är säkert värt att offra lite löpning för :) Kram på dig!

    SvaraRadera