onsdag 27 juni 2012

Running on clouds

Just nu känns det som om tiden går alltför fort och dygnen innehåller alltför få timmar. Jobbar nästan 50 timmar denna vecka och med program inplanerat varje kväll så hinner jag knappt med själv! Som tur är så hägrar resten av semestern redan om två veckor och det är bara att tuta och köra fram tills dess. 

Ikväll efter jobbet var det dags för På Språng igen. Ikväll körde vi löpteknik och intervaller och jag förvånades ännu än gång över hur mycket roligare intervaller är i grupp än när man är ensam. Långlänkar kan jag gärna springa själv men intervaller är svårt. Så jag är tacksam för alla härliga deltagare som gör att onsdags träningen blir så mycket roligare!



Ni ser ju själva hur nöjda jag och Michaela var efter kvällens träning


On Cloud Running-skor

Ikväll hade jag (och deltagarna i På Språng) äran att testa skor från On Cloud Running. Jag hade på mina under hela passet och jag gillade skorna! De var mjuka och sköna och jag tyckte om känslan av effektiv stötdämpning. Enda negativa var att de kändes lite klumpigare i jämförelse med mina Adidas och Saucony. Har ni chansen så tycker jag absolut att ni ska testa på dessa, det är svårt att beskriva hur de kändes på fötterna men det var en bra känsla.

2 kommentarer:

  1. Jee, alltid lika bra fiilis efteråt. Tack för ikväll kära du! Ser framemot att testa de där On Cloud skorna i helgen! Kramar! :) <3

    SvaraRadera