fredag 29 juni 2012

Flytet

Jag önskar att jag hade haft med kameran på morgonen löprunda för idag var en såndär löjligt perfekt morgon när solen sken, vattnet glittrade och fåglarna kvittrade. For iväg lite före halv sju med Candy och njöt från första steget, dessutom träffade jag Cessi efter en liten stund och fick sällskap ett par kilometer. 

En bild från en av midsommarhelgens löprundor. Samma hund och samma fina känsla.

Det är knappt så att jag vågar skriva ut det här när Stockholm Jubileumsmarathon är så nära men just nu njuter jag verkligen av löpningen. Jag längtar efter varje runda och även om det inte alltid känns lätt så känner jag mig ändå stark och nästan oövervinnerlig när jag springer. Morgonens 11kilometer gick alltför snabbt och jag skulle gärna ha sprungit minst lika långt till, att pulsen dessutom hölls på 148slag/minut när medeltempot blev 05:15min/km känns som ett bra formbesked. 

Nu ska jag sluta svamla om hur fantastisk löpningen är och istället göra mig klar för en dag på jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag!

1 kommentar:

  1. aaa så e va dit flytet hade tagit vägen! min runda var raka motsatsen, hittade inte rytmen, flåsade som en gris och kändes tung!

    SvaraRadera