torsdag 26 april 2012

Craft

Igår när jag cyklade till jobbet funderade jag på vad jag ska springa i för tröja på lördag. Kom jag fram till att jag inte har någon passlig långärmad tröja och kortärmat blir för kallt men t-shirt + tunn jacka för varmt. I landsproblem!

Så gissa om jag blev glad när jag kom fram och såg världens finaste rosa skapelse som just kommit från Craft?


Fanns inte en chans att den skulle ha fått lämna i hyllan. Materialet var mjukt och skönt och färgerna gör mig glad direkt jag ser tröjan. Tror nog att jag kommer att vara extra snabb på lördag nu...


8 kommentarer:

 1. SNYGG, den där tröjan har jag också kikat in X antal gånger redan. ;)

  SvaraRadera
 2. Jag har också kollat in deras nyheter. Väldigt snygg tröja! Måste gå och köpa en sån ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle vilja ha allt ur deras vår/sommar kollektion :)

   Radera
 3. Hej Heidi! Snygg outfit! :) Jag tänkt jag sku utnyttja dej här lite eftersom du kanske vet mer om cyklar än jag. Ska gå me syrran och köp cykel imorgon (alltså min syrra ska ha). Du som kanske vet liti om cyklar. Varifrån får man en bra cykel i Vasa? Är e nå vits att köp begagna? Priset bör vara högst 500 € och med växlar. Skall man kanske sats på en inhemsk?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Karin!
   En bra cykel får man nog från alla sportaffärer/cykelaffärer i Vasa! Självklart från Intersport där vi har kunniga cykelförsäljare ;)Annars tycker jag själv om cykelaffären som finns på Sandögatan nära Hanken (nu kommer jag int på va den heter)
   Är det en "vanlig" cykel hon ska ha eller en landsvägscykel? En vanlig cykel/hybrid är ju billigare och du kan få en riktigt bra en för 500euro så jag tycker absolut att ni ska sats på en ny och inte en begagnad. Skulle jag själv köpa en till cykel (alltså inte en landsvägscykel) så skulle jag satsa på en hybrid :)

   Radera
 4. Haha, trots att e min syrro som ska ha e ja ganska omständig av mig så jag antar de blir en titt i nästan alla cykelaffärer. Jo, ja vet vilken du menar. Ska gå dit å titta.
  Jag tror att hon vill ha en som hon kan typ pendla till arbete med. Har googlat lite och håller no med om att det kanske lönar sig att köp en hybrid. Har själv titta på en Nishiki hybrid cykel och har precis blivi kär. Hoppas int e blir nå snabblån här. :) Tack för hjälpen! :)

  SvaraRadera
 5. Skitsnygg tröja! Kolla in den då jag var på Intersport!

  SvaraRadera