torsdag 1 mars 2012

Torsdagshalvmarathon

Det blev ett halvmarathon, eller egentligen lite lite längre eftersom det blev 21,2 kilometer och ett halvmarathon ju är 21 097,5 meter. 

Vädret var det inget fel på, solsken och några plusgrader gjorde det riktigt varmt. Till och med så varmt att vantarna och pannbandet åkte av ganska snabbt och det kändes för svettigt med bara en t-shirt under löparjackan. Kanske det finns lite hopp om att det blir vår snart i alla fall. 

Vi var ganska båda trötta idag och i alla fall för min del kändes det aldrig riktigt lätt. Konstigt med löpning då det känns jätte lätt ena dagen och mycket tyngre nästa. 
Nåt som var positivt var ju ändå att vi båda kände oss trötta, värre då en är seg och den andra pigg. 
Tempot hölls också på 05:50min/km och det räcker bra när benen är trötta!


HAHA! Var bara tvungen att lägga upp den här bilden... Inte lätt att se bra ut samtidigt som man springer OCH fotar. Men den bjuder vi på!Sprang en runda i Sundom som är ganska tråkig, eftersom den består mest av samma väg hela tiden. Sprang i alla fall över Myrgrundsbron både på dit- och hemvägen och förundrades över alla pilkkare. Hur vågar de sitta och gå så nära öppet vatten? Det syns kanske inte så bra på bilden men det var alltså fullt med människor som pilkkade riktigt när bron och det öppna vattnet, och isen såg allt annat än tjock ut. 


Skönt att vara hemma igen!


2 kommentarer:

 1. JA visst är dom galna de där pilkkaran? Dom går ju tammiej tusna ut änn på Vappen om det finns is... dom ror med en båt till ett isflak och så sitter dom sedan där och pilkkar! ;)

  Ser ut att ha varit kymppis väder! Älska våren! Galet snygg buff/pannband Johanna har! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. "dom ror med en båt till ett isflak" Haha så bra :D

   Radera