fredag 30 mars 2012

Igår blev det BodyBalance för första gången på länge... Förstår inte varför jag inte går oftare, min kropp behöver verkligen den typen av träning som motvikt till löpningen. Det tog ont lite här och där under passet och jag vet att det beror på att jag är så stel.
Men nu har jag och Johanna bestämt att vi ska gå minst en gång per vecka! Borde inte vara alltför svårt, BodyBalance går nämligen varje dag på WSC och också flera gånger per vecka på LadyLine. 


Två balanserad löpare efter BodyBalance

Idag började jag också dagen med ett träningspass med Johanna. Hon skulle springa långpass men eftersom jag sprang långt igår och ska på jobb så småningom så fick det räcka med 10 kilometer för mig. 

Bild från igår. Vi var inte riktigt lika matchande klädda idag. 


5 kommentarer:

 1. Hej!
  Hödu jag fick din kommentar om detdär hundfreestyle. Det låter faktiskt riktigt intressant och jag har ingenting planerat just den helgen :) Så om du ännu vill så kan vi nog anmäla oss :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Just efter att jag skickat åt dig så kom jag ihåg att jag har halvmarathon just den helgen :(

   Radera
  2. Äsch då :/ men det är okej :) det kommer säkert fler. Och om jag "vågar" kan jag ju nog fara själv också :)

   Radera
 2. Jag har aldrig provat BodyBalance, hurdant är det? Jaa jaa, man kan ju googla, men jag är lat.

  Ps. älskar minen du har i fotot som Johanna delade med sig i ett inlägg. Definivt header-material! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. BodyBalance är superbra de gånger jag kommer mig iväg. Det är en blandning av yoga, pilates och tai chi. Det är både stärkande och återhämtande och man riktigt känner hur bra det är för kroppen. Tyvärr är jag ju lika vig som ett kylskåp så jag har ibland lite svårt att göra alla övningar rätt... :D

   Haha, fotot borde nog läggas i en "foton-som-aldrig-ska-visas-mapp" :D

   Radera