onsdag 8 maj 2013

På språng och racer premiär!Idag fick racern komma ur sin vinterdvala. Smörjde kedjan, putsade och pumpade sen däcken. (Och Candy inspekterade). Sen cyklade jag iväg till Kvevlax och På Språng träff.


Jätte kul att sitta på racern igen även om det var lite ovant! Men jag kom åtminstone ihåg att klicka löst skorna vid varje rödljus så det blev ingen vurpa.


Efter 15 kilometer var jag framme i Kvevlax och det var dags för info och en kort löprunda. Hela 28 ivriga damer dök upp så det kommer nog att bli en bra löpgrupp det här! Idag sprang vi bara 30 minuter och plankade lite på det men resten av sommaren kommer det att bli intervaller varje onsdag!


 Sen cyklade jag hem igen. Jätte fin kväll och det var varmt även om klockan var över 21! Kom hem vrålhungrig (hade glömt hur hungrig jag blir av cykling!) men nu är kvällskvargen i magen så nu kan jag sova. Kan behövas efter den här träningsdagen med 30 kilometer cykling och dryga 10 kilometer löpning!

2 kommentarer:

  1. Jag är jätteglad för att jag kom igår, det var kul att komma igång! :) Och jag ha int kuna sluta tänka på detdär citatet du delade med dig av :) det va så bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yes! Roligt att höra att du tyckte det var kul! :) Och citatet är ju bara så bra!

      Radera