lördag 6 april 2013

Spännande

Dagen före årets första lopp och jag har nerverna på ytan. Som vanligt före en tävling. Lite blandade känslor inför morgondagen. Å ena sidan så är jag nervös över farten, 10 kilometer är ju en så pass "kort" distans att det borde gå hårt och det skrämmer mig eftersom jag är mer seg än snabb. Men ändå känner jag mig lugnare än inför ett marathon just med tanke på att det är ett kortare lopp och egentligen inte den distans jag tränar inför.  Spännande att se vad som finns i benen blir det i alla fall! 


Idag skall jag inte träna alls, istället tänker jag njuta av en ledig lördag. Det bästa är att det kommer att bli många lediga lördagar framöver (vilket jag inte är van vid) för igår jobbade jag mitt sista skift på Intersport och nu är jag graduskribent på heltid ett par månader. 


Något annat väldigt spännande är att idag är det exakt en vecka tills min sambo gör sin debut på Classic Bodybuilding-scenen! Har sett få människor träna och äta så målmedvetet som han gör och han är min egen inspirationskälla så det ska bli grymt kul att se honom på scenen om en vecka! 

2 kommentarer:

 1. Oj va spännande! Hoppas det går bra för honom! :D

  Jag tycker förresten att Run for the Sun var en spektakulär idé! Jag tror faktiskt att jag tänker haka på den. Men jag måste vänta på en ska först innan jag anmäler mig officiellt.

  Ganska coolt att se ditt namn och vår lilla stad där på anmälningslistan. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det en kul idé! Hoppas du också hänger på, då måste vi springa nåt pass tillsammans! :)

   Radera