måndag 1 april 2013

Kvalitetstid

Det blev visst några helt oplanerade bloggfria dagar. Har istället ägnat mig åt kvalitetstid tillsammans med familjen. Och till kvalitetstid räknas ju också löpning förstås. 


På långfredagen blev det ett långpass med pappa, storebror och Johanna. Pappa sprang 22 kilometer, Staffan 26 kilometer och för min och Johannas del blev det 30 kilometer i 05:15min/km.  Långpasset gick bra men lördagen fick bli helt träningsfri för kroppen kändes lite sliten dagen efter...


Men efter en vilodag var jag pigg igen igår söndag. Under uppvärmningen fick jag sällskap av Staffan som skulle ut på backintervaller och så lånade jag Joels och Emmas hund Mimmi och sprang iväg med två hundar i bältet runt magen. 


Det var första gången som jag sprang med två hundar men det gick jätte bra, Mimmi fattade direkt att man skulle springa i jämn takt framåt och totalt sprang vi 9 kilometer (05:01min/km). 
2 kommentarer:

  1. Jag undrar bara vad din hund är för ras? :) jag funderar eventuellt på att skaffa hund småningom då jag flyttar hemifrån, och jag vill ha en liten men tuff löparkompis, som orkar lite längre pass också! Och din hund verkar ju onekligen orka springa :)

    SvaraRadera
  2. Candy är en blandras med bland annat bichon frisé och pudel. Egentligen kan nog alla hundraser bli en löparkompis, de behöver bara vänja sig :)Och så måste man kanske anpassa farten lite efter hundras. Och så är det viktigt att inte börja förrän hunden växt klart.

    SvaraRadera