söndag 17 mars 2013

Veckans långpass


Har just avslutat träningsveckan med ett långpass. Powernappade på soffan innan jag for iväg och förberedde mig på att de skulle gå ganska trögt idag. Men det rullade på lättare än vad jag trott och 25 kilometer i 05:16min/km tempo som okej med tanke på att jag kände mig seg förrän jag gav mig iväg. 


Ibland när jag springer så är jag så i min egen värld att jag inte tänker på vilken väg jag tar och idag hände just det. Plötsligt befann jag mig mitt i ett bostadsområde och hade ingen aning om vilket håll jag skulle spring mot för att komma mig hemåt. Som tur finns det karttjänst på iPhonen. Den har räddat mig många gånger och även idag, för jag kom mig hem. 

I och med dagens länk har jag denna vecka sprungit 93,54km och jag tror faktiskt att det är högsta veckomängden hittills. Jag tror också att det är lite väl mycket löpning för min del, där runt 70-75km/vecka känns optimalt. Blir lite för trött när veckomängden går mot 90... Men nästa vecka väntar en lugnare vecka och kroppen ska få mera tid för återhämtning! 

4 kommentarer:

 1. Husmorsgatan? :D aldrig hört om något sådant ställe tidigare. Sjukt bra kilometermängd, sprang det längsta passet någonsin igår och har känt mig bakfull hela helgen säkerligen pga vätskebrist

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var ute i Korsnäståget och yrade :D Läste om ditt pass, bra jobbat!

   Radera
 2. Sprang du förbi Vallonia idag vid typ 14tiden? Jag stod och väntade på skjuts från mitt möte och tyckte det var u som swooooschde förbi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan mycket bra hända att det var jag :) Hoppas vi kan ta en runda nästa gång du är i Vasa!

   Radera