tisdag 5 februari 2013

My new babies!Tog några gldäjeskutt när jag kom till jobbet dag och såg att en hel hög med Adidas skor hade anlänt! Tyvärr kom inte Adizero Adios ännu i denna leverans men istället lade jag vantarna på ett par Boston. Funderade ju som sagt mellan Boston och Aegis tidigare och när jag prövade Boston så satt de som en smäck! Dessa kommer att vara mina nya mängdskor (varierat med mina gamla Aegis) och förhoppningsvis så är Adiosen lika bra när de kommer så får jag också mig ett par nya lätta skor för snabbare träningspass. 


Gick med skorna resten av dagen på jobbet och blev glad varje gång jag såg ner på mina fötter. Längtar tills imorgon när jag ska få pröva skorna på riktigt. Materiell lycka på hög nivå!

7 kommentarer:

 1. Haha, härlig story! Den där känslan brukar jag också ha då jag ser ner på mina nyinköpta löpskor, helt underbart! Ses imorgon vännen, längtar så! :)

  SvaraRadera
 2. Snygga! :D När jag såg skorna så inser jag att jag ALDRIG har haft svarta träningsskor fast jag är så "svart" annars :D Hur är det möjligt? Jag antar att jag alltid försöker pigga upp min annars svarta träningsutstyrsel med färgglada skor. Fast nu lockar ju faktiskt svara skor efter att jag såg dom där :D haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder också gärna färgglada skor annars men nu had jag inga andra färgval så de fick bli svart :)

   Radera
 3. version svart i år, nice!
  Jag tänker också fortsätt med Boston

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sku gärna ha tagi nå färgglatt men de kom bara i svart. Men di va no snygg iaf :)

   Radera
 4. Fina skor! Adidas har alltid varit mitt märke. Jag har alltid haft lätt att hitta Adidasskor, som passar på mina fötter. Jag ser redan på hyllan, vilka som kommer att passa. Och de brukar inte vara speciellt dyra heller. Nu kommer jag att springa för 4:e sommaren i rad med svarta Adidas. 1:a paret köpte jag på specialpris för 53 €. När jag konstaterat att de var bra, köpte jag ett par till för 78 €. Men när jag i fjol om sommaren blev tvungen att köpa nya, lätta tävlingsskor, råkade det inte finnas några passliga Adidas, så det blev Asics. De har också dugt, men nästa gång ska det nog bli Adidas.

  Rune Paro

  SvaraRadera
 5. Tror jag provade likadana skor förra veckan, eller liknande. Snygga! Har inte helt koll på allt som heter springskor ännu... Tränar för min första halvmaraton i vår, spännande.

  SvaraRadera