fredag 15 februari 2013

In i springbubblan...

... där det bara är jag, mina ben och vägen framför mig. Och så Candy förstås. Idag hade jag möjligheten att springa ett tidigt långpass och det ska bli skönt med lite extra ledig tid i helgen nu när veckans långpass är förbi.  

Idag fanns det ingenting som störde min löpning. Benen var pigga och jag behövde knappt tänka, det bara rullade på och jag sprang helt ostört i min egen lilla bubbla. 


Sprang delvis på nya vägar och här var jag lite osäker på var jag var. Men efter några kilometer kom jag mig till lite bekantare vägar igen. Åt en gel efter 15 kilometer eftersom det började vara länge sen jag ätit frukost. Prövade en ny smak; green apple och den var faktiskt helt okej! Brukar annars undvika geler så långt det går, tycker de är grymt äckliga. Men under 30 kilometer kan det vara bra med lite extra energi.


Candy var med och såg lika pigg ut när vi var klara som när vi sprang iväg. Skulle vara intressant att veta hur många steg hon tar under långpass. Pinnar på bra gör hon i alla fall. 

Idag hade jag absolut inga planer eller krav på tempot utan sprang just så hårt eller sakta som benen gick. Medeltempot på 30kilometer blev 05:13min/km och med det är jag mer än nöjd. Tack benen! 

8 kommentarer:

 1. Grymt långpass, 3 mil är starkt! Hoppas kunna springa det snart! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Måste nog ge lite kreds till hunden här också. Vilken tuff liten hund! :D
  För du vet väl redan att jag tycker att du är en löpar-kymppi! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe,Candy är nog de tuffare löparen av oss två så all kreds till henne! :D

   Radera
 3. oj wow! duktig är du! o inspirerande blogg att följa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul om du hittar inspiration härifrån!

   Radera