lördag 9 februari 2013

Bara att bita i det sura äpplet

Frös som ett tok när jag gick hem från jobbet idag och att springa var typ det sista jag ville göra. Det var kallt, blåsigt och snöade vågrätt. Inte mitt favoritväder precis. 

Ringde lite desperat runt och försökte få springsällskap men förstås hade ingen av mina löparkompisar tid just idag. Låg på soffan och gnällde en stund till före jag tog mig själv i kragen. Lite snöoväder ska väl inte stoppa mig! 


Klädde på mig massor med kläder och avslutade med Haglöfs Endo Pant och Haglöfs Windstopper jacka. Springer ALDRIG i "påsiga" byxor, tycker det känns alltför klumpigt. Men idag var mitt enda mål att inte frysa och då funkade Endo perfekt. Eftersom de är gore-tex så är de helt vatten- och vindtäta men materialet är specialutvecklade så att de andas bra i alla fall, helt super enligt mig! 

Ännu lite omotiverad så länge klockan söker satelliter

Vädret var precis så hemskt som det såg ut från soffan sett men jag frös i alla fall inte. Och nu efter 10 kilometer löpning och i väntan på taco- och filmkväll med sambon så känns det bara bra! Ska försöka komma ihåg känslan till nästa gång jag ligger och beklagar mig på soffan...

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Nä, för lördag e ju din vilodag ;)

   Radera
  2. Ja hadd ju tusen vilodagar förr i veckon så no sku ja (kanske) ha kuna kom igår :P Ska du spring klockan 6.45 imoron?

   Radera
 2. Men tänk så fort man glömmer, nästa gång i samma situation så int minns man tå hur skönt e ji efteråt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja e je helt otrolit ho dålit minne man kan ha då he gäller dehär :D

   Radera