onsdag 16 januari 2013

Progressivt igen

Progressiv löpning verkar vara min grej just nu. Tycker att det är en rolig variation till vanliga intervaller med vila emellan och är effektivare än distanspass. 

Idag sprang jag 2+2+2+2+2+1,5km. Först 2km uppvärmning i 05:30min/km, sen 2km i 05:20min/km, 2km i 05:10min/km, 2km i 05:00min/km och avslutningsvis 2km i 04:40min/km. 04:40min/km är bara några sekunder snabbare än min tänkta marathonfart så tänkte börja nöta in det tempot nu. Ännu går det inte precis lekande lätt. Men innan sommaren så!
Joggade sen ännu ner ca. 1,5km efter sista intervallen och fick ihop dryga 11,5km på en timme. Väl spenderade minuter före frukost!Resten av dagen har jag spenderat på jobbet. Sjunde dagen i rad men nu väntar två sköna lediga dagar. Välbehövligt! Idag kom min nya drömjacka in till butiken. En rosa Haglöfs jacka! Det kan inte bli så mycket mer Heidi! Nu måste jag bara komma på en bra anledning till att jag behöver ännu en gore-tex jacka...

6 kommentarer:

 1. Oj, vad fin!
  Själv passar jag inte alls i rosa, då jag har en hårfärg som går i rött. Men är lite extra avundsjuk på alla som kan gå och framförallt klär i den färgen ;) Den är ju så snygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ännu finare i verkligheten! :) Jo rött hår och rosa kan vara en svår kombination.

   Radera
 2. :D
  Du behöver en jacka i pigg färg nu när vi är i en "mittimellan" årstid ;)

  i väntan på våren...

  SvaraRadera