torsdag 6 december 2012

Intervaller


Det börjar vara den tiden på året att intervallpassen får köras inomhus istället för utomhus, som igår när det var -15 lockade det inte precis att anstränga lungorna till max! Löpband kan vara något av det tråkigaste som finns men som tur har LadyLine alltid på nån serie på storskärm framför löpbanden. Igår hann jag se ett Baywatch avsnitt så länge jag sprang så tiden gick mycket fortare. 

Upplägget för igår var stegrande tusingar och mellantiderna ser ni här nedanför: 

2km uppvärmning 05:27min/km
1km 05:00min/km
1km 04:47min/km
1km 04:36min/km
1km 04:26min/km
1km 04:17min/km
nerjogg 0,5km 05:27min/km
1km 04:08min/km
nerjogg 1,5km 05:27min/km

Tot. 10km 49min54sek

Planen var egentligen att sluta efter femte tusingen och bara köra nerjogg men så kändes benen så pigga så jag passade på att köra ännu en sjätte i snabbare fart. Ska nog komma mig ner till  under 04:00min/km snart! 
Candy och Charlie

Självständighetsdagen (grattis Finland!) började jag med en morgonpromenad. Har brorsans hund Charlie ett par dagar så fick ännu mera draghjälp än vanligt!

2 kommentarer:

  1. Hej Heidi! Jag har sett att du även använder dig av en Garmin klocka, samma modell som jag har! Problemet med min är att när jag haft den en tid börjar den visa pulsen helt konstigt. Jag har redan haft in den på service en gång och då funkade allt bra fram tills nu, och nu har den samma problem som den hade innan. Antar det är service igen som gäller, men bara undrar om du aldrig märkt av detta problem?

    SvaraRadera
  2. Hej Helen!

    Hittills har jag inte haft några problem med mitt pulsbälte. Tvättar det ordentligt efter varje pass och det verkar fungera :)

    Har du garanti kvar så tycker jag absolut att du ska skicka den på service igen och annars går det ju att köpa nytt pulsbälte, eftersom det antagligen är i just bältet ligger och inte i själva klockan :)

    SvaraRadera