torsdag 8 november 2012

Vilodag

Hade planerat att ha vilodag först på söndag men efter att ha vaknat upp lika trött som igår så bestämde jag mig för att vila idag istället. Bättre att vila lite extra än träna ett halvdant pass med trött kropp.  

Istället skriver jag lite på gradun, äter kyckling med avokado, drömmer om en Rhodesian Ridgeback som löpkompis åt mig och Candy, googlar recept inför farsdag, gosar lite extra med Candy och njuter av att inte behöva duscha. För det måste ju vara det bästa med vilodag? Att inte bli svettig och därmed inte vara tvungen att duscha om man inte vill. Eller är det bara jag?

4 kommentarer:

 1. Klokt att lyssna på kroppen! hihi jo så är det, skönt att inte behöva duscha ibland :)

  Jag längtar efter träning nu och hoppas kunna vara fit imorgon! Svårt och veta när man kan vara redo efter magsjuka, men får lyssna på kroppen och gå ut lugnt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo kroppen är ju nog ganska smart och meddelar när den behöver vila. Inte alltid så lätt att lyssna bara men jag försöker lära mig :)

   Radera
 2. En rhodesian är min stora dröm! Finaste hunden ever. Skall du göra en SJUKT god kaka, så gör denna (inte hälsosam, men STÖRT GOD!)

  http://www.matklubben.se/recept/underbar_kladdkaka_med_kola_chokladtaecke_16766.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag SKA ha en Rhodesin någongång. Tror jag väntar tills jag har en större lägenhet dock :D

   Tack för recept tipset, såg jättegott ut! :) Kan inte äta vetemjöl själv pga magen men jag tror det blir både en vanlig tårta och en utan mjöl hursomhelst :)

   Radera