måndag 19 november 2012

Vecka 47 - morgonlöpning och gradu

Spenderade helgen i Helsingfors hos syrran och därför har det varit tyst på bloggen. Men nu är det måndag igen och dags att ta i tu med veckan! Planen för denna vecka är att skriva varje dag på gradun, deadlinen närmar sig och jag är som vanligt ute i sista stund. Lär mig tydligen aldrig att börja i tid! 

Något som jag däremot lärt mig är att jag koncentrerar mig bättre om jag tränar på morgonen. Sagt och gjort, dagens morgonträning bestod av 15 kilometer löpning i bekvämt och jämnt tempo på 05:19min/km och jag fick faktiskt producerat ett par sidor text efter frukost sen. Tror det får bli morgonlöpning varje dag denna vecka så kanske det finns hopp om att graduns teoridel kommer att bli klar! 

2 kommentarer:

  1. Jag satt upp och skrev till fyra i natt. Nu tänker jag skärpa mig och skriva hela tiden så det inte blir lika stressigt till nästa deadline :) Lycka till, du fixar det galant!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj Oj! Jag ska också skriva hela tiden. Det är planen i alla fall. Tänk att det är så svårt att lära sig att inte spara allt till sista minuten! :)

      Radera