fredag 3 augusti 2012

Fredag

Idag är min lediga dag och jag har njutit av den till max! Först sovmorgon och kvalitetstid med Candy och sen kvalitetstid med en saknad Anna. Vi åt lunch på Bistro i Saluhallen, dit ska ni gå om ni vill ha Vasas godaste sallader!

På eftermiddagen for jag ut på en löprunda med André. Det var blött och regnigt men benen var pigga och vi hade mycket att prata om så det gjorde ingenting. Totalt sprang vi 13 kilometer och medeltempot blev 05:18min/km.

Det blev en hel del träningsprat med både Anna och André idag och jag är så taggad att satsa på löpningen nu! Jag vill börja träna lite mera strukturerat och verkligen satsa på att utvecklas som marathonlöpare. Om jag kan förbättra min marathontid med 28minuter på under ett år så tänk vad som borde gå med ännu bättre träning. Ser framemot en höst fylld av löpning!Candy var självklart också med på löprundan idag och när vi kom hem gjorde hon det som hon alltid gör när vi sprungit: busade och somnade på älsklingsfilten. Skönt att vara hund och få ta en tupplur efter varje träningspass! 

För min del blev det mellanmål istället för tupplur. Dagens smoothie består av nektarin, färsk ananas, frysta hallon och blåbär, kallpressat kokosfett och en skvätt mjölk. Underbart somrig smoothie!

1 kommentar:

  1. ÅH den ser riktigt god ut, smaskens!

    Tack för din fina kommentar på min blogg! Värmer och höra, blir så himla glad :)

    SvaraRadera