lördag 16 juni 2012

Rise and shine

Idag började dagen på bästa sätt: ett långpass! Steg upp tidigt och åt en lätt frukost och for sedan iväg med Candy som sällskap. 

Hade siktat in mig på 20 kilometer och det blev det också och som en liten extra bonus drog jag en progressiv fartökning mellan 11:e och 16:e kilometern. Fartökningen blev alltså fem kilometer och kilometertiderna blev 05:21min/km - 05:12min/km - 05:06min/km - 05:01min/km - 04:55min/km. Totalt tog passet 1h50minuter så medeltempot blev 05:30min/km. 
Blev positivt överraskad av hur pigg kroppen kändes direkt från morgonen även om jag kom mig i säng lite för sent eftersom det var lite för roligt på Strampen med Mimmi och Cessi igår.

Fler morgonlångpass tror jag absolut att det kommer att bli, vet redan nu hur skönt det kommer att kännas när jag kommer hem från jobbet ikväll och inte behöver tänka på att hinna ut på ett långpass. Känns som om dagens skulle få fler timmar de dagar jag tränar på morgonen. 


Efter fartökningen stannade jag så att Candy skulle få simma. Var så varm och svettig att jag själv också hade god lust att ta hoppa i. 
Hur är det med er, har ni tagit årets första dopp ännu?

1 kommentar: