söndag 18 mars 2012

Tidig väckning och barfotaskor

Man behöver ingen väckarklocka när man har ett vitt yrväder till hund...

Söndagmorgon 07.45

Ska snart ut på en löprunda med pappa och hade tänkt sova tills dess men Candy tänkte annorlunda. Tack vare den tidiga väckningen har jag hunnit äta frukost och fundera lite på barfotaskor. Har länge velat ha ett par barfotaskor att spinga t.ex. uppvärming/nerjogg med och att använda på gymmet. Dessutom skulle det vara bra till hundpromenader. Borde stärka min fötter och eftersom det är sällan det går att springa barfota så ska jag nu beställa ett par från Merrell. Nu borde jag bara bestämma mig för vilken modell jag vill ha och det är svårt!


 Merrell Barefoot Train Lithe Glove


Merrell Barefoot Run Pace Glove


Utseendemässigt tilltalar Pace Gloven mig mera och den är dessutom ännu lättare än Train Lithe Gloven (Pace Glove 133g/Train Lithe Glove 184g). Men båda skorna verkar vara bra så jag vet inte vilken jag ska köpa! Någon som har erfarenhet av Merrels barfotaskor eller av andra barfotaskor?

2 kommentarer:

  1. Jag har ett par! Sprang ett tag med dom men sedan bkev det en paus. Har börjat använda dem nu igen. På gymet! Jag får så värk i fötterna på de där jumppa-timmarna (tror jag spänner skorn aför hårt) men testade mina Vibram-Merrel i lördags och det passade utmärkt! Kommer att använda dom till allt där på insidan nu. Köper kanske ett till par för utomhusbruk. :) (http://lizalopare.blogspot.com/2011/04/shop-til-you-drop.html)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har Pace Glove eller hur? Tror det blir den modellen för mig också :)

      Radera