onsdag 14 mars 2012

Förmiddagspass i trollskogen

Vi funderade med Johanna idag att eftersom vi brukar springa morgonpass mellan sex eller sju på morgonen så måste ju det vara ett förmiddagspass när vi startar kl. 9 eller hur? Vi kände båda för lite omväxling från de vanliga rundorna som vi brukar springa så idag sprang vi ut till en skogstig i Sundom. Var lite rädd för att stigen skulle vara bara slask men som tur så var den riktigt bra upptrampad, ordentligt halt var den dock på vissa ställen. Vi höll bra fart på både ditvägen och på hemvägen men den där skogstigen sänker verkligen medeltempot! Så även om stigen var upptrampad och vi tyckte att vi sprang hårt så gick det i ca. 6:30-7:00min/km så länge vi var inne i skogen. Men bra träning är det eftersom man hela tiden är tvungen att parera och lyfta fötterna ordentligt för att inte ramla omkull.

 In i skogen ska vi!

Trollskogen 

Det var underbart väder idag igen och skönt med ren luft i skogen, annars så märks det bra hur dammigt det är inne i stan just nu. 

Johanna springer vidare

Totalt blev det för mig 14 kilometer på en timme och tjugofyra minuter och det var samtidigt veckans första träningspass. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar