fredag 9 mars 2012

Bloggare som joggarBörjade morgonen på bästa sätt: morgonlöpning med Candy. Passade samtidigt på att lämna tillbaka en av tentböckerna till Tritonia och konstaterade igen att en löparryggsäck skulle vara en bra idé, skulle vara bekvämare än att springa med boken i handen. 

Hade lite bråttom hem så det blev en lite kortare länk än vanligt, 7 kilometer på 38min (05:26min/km) och skulle det inte ha varit för den ordentliga motvinden (VARFÖR ska det alltid blåsa i Vasa?) på hemvägen så skulle det ha varit en perfekt länk, benen kändes nämligen superpigga. 

Anledning till varför jag hade bråttom hem ser ni på bilderna här nedanför...Jag och Michaela är nämligen med i Vasabladet idag angående bloggjoggen. Superduktiga Andréa har skrivit texten och bilderna har talangfulla Sara tagit!

13 kommentarer:

 1. Hej Heidi!
  Det var roligt att läsa om er på Vbl. Jag känner Michaela lite grann också. Jag kan riktigt tänka mig att ni två blir perfekta "värdinnor" för en sån där gemensam länk.

  På samma gång fick jag nys om era bloggar, som ska bli väldigt intressanta att läsa.

  Rune Paro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Rune! Vad roligt att du hittat hit! Kanske du också kommer med på bloggjoggen? :)

   Radera
 2. Så roligt att ni är med i Vbl! Hoppas det blir riktigt lyckat och bra väder på söndag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo artikeln blev riktigt lyckad! :) I alla fall utlovas det strålande sol :)

   Radera
 3. Svar. tror no att jag skall försöka komma :)

  SvaraRadera
 4. Va fina ni var på Vasabladet! =)=) Ja sku absolut ha kommit med ifall ja hade kunnat. Hoppas ni får en fin dag på söndag! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj Karin de e så synd att int du kan kom :/

   Radera
 5. Det lockar nog väldigt att komma med. Sällskapet skulle vara bra. Vädret ser ut att bli bra. den utlovade farten 6.20-6.30 min/km är precis vad jag börjat hålla mig till på de långa söndagslänkarna. men efter att ha skidat nu hela vintern har jag just börjat vänja ben, knän, fötter och speciellt hälsenor med löpning. Jag har sprungit 3 st 3-4 km länkar. Ännu ska jag springa 2 st 6-7 km länkar innan jag börjar träna löpning för fullt. Så det blir inte den här gången i alla fall.

  Jag tippar i alla fall att ni får det väldigt trevligt. Lycka till!

  Jag har skummat som hastigast i din blogg. Och hunnit konstatera att du verkligen är tänd på löpning. Det är roligt att upptäcka andra som har samma intresse som man själv.

  Jag vill inte vara anonym, men lyckades inte få kommenterat via nån annan kanal.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag glömde sätta namnet under min anonyma kommentar

   Rune Paro

   Radera
  2. Du får komma sen i sommar när vi ordnar det på nytt! och jo löpning är nog mitt stora intresse! :)

   Radera