tisdag 27 mars 2012

48 minuter njutning

Eftersom jag har skola först på eftermiddagen idag så tog jag ännu en sovmorgon och sköt upp den tänkta morgonlänken till förmiddagen. Vi har riktigt fint vårväder i Vasa idag och jag sprang för första gången med bara tunna tajts, hittills har jag haft underställ under men det behövdes inte idag för varmt blev det i alla fall.

Ska på Bodystep ikväll så syftet med förmiddagens löpning var att mjuka upp benen. Bodystep med stela ben brukar inte vara någon hit. Och oj vad det var skönt att springa idag! Visst hade jag ganska stela ben i början men efter att det släppte var det faktiskt ren och skär njutning att springa! Njöt i 48 minuter, 8,5 kilometer (05:39min/km) och stretchade sen utomhus med hjälp av en parkbänk. Skönt att det är så varmt att man kan stretcha utomhus igen. Går jag direkt in efter löpningen så orkar jag för det mesta inte stretcha utan går direkt i duschen. För av någon konstig anledning så känns det som om det går åt mera tid om jag stretchar inomhus än om jag gör det direkt utomhus...

2 kommentarer:

  1. Ser härligt vårligt ut där!! Här är ännu en hel del snö, men sakta sakta börjar den försvinna :) jag har inte hunnit ut på länk än, märkte just att klockan redan är halv åtta, så ljust ute man blir helt yr! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo de senaste dagarna har det faktiskt känt som vår och det är så underbart :)

      Radera